Scroll Top
Hvordan bruke rekrutteringsvideo i rekrutteringsarbeidet?

En redigert rekrutteringsvideo kan være en utmerket måte å presentere bedriften og stillingene som skal besettes på en attraktiv og profesjonell måte. Det vil gi kandidatene en bedre forståelse av hva de kan forvente av jobben og arbeidsmiljøet. Dette kan bidra til å tiltrekke seg de beste kandidatene og øke sannsynligheten for at de velger å søke jobben. 

En rekrutteringsvideo gir mulighet for å vise frem bedriften og arbeidsmiljøet på en visuelt tilgjengelig måte, noe som kan være mer innbydende enn kun å lese en jobbannonse. Kandidatene kan få se hvordan bedriften ser ut, hvem som jobber der og hvordan det er å jobbe i bedriften. Dette kan bidra til å skape en mer personlig forbindelse mellom bedriften og kandidatene, noe som kan være avgjørende for om de vil søke jobben eller ikke. En video kan også være en god måte å formidle bedriften sin kultur og verdier på. Kandidatene kan få se hvordan det er å jobbe i bedriften og hva som er viktig i bedriften. Dette kan bidra til å tiltrekke seg kandidater som passer inn i bedriftens kultur. 

Rekrutteringsvideoen kan også bidra til å øke merkevaren til bedriften. En velprodusert video kan skape et positivt inntrykk av bedriften, og kan være et nyttig verktøy for å vise frem bedriften til mulige kandidater og kunder. Det viser at bedriften er seriøs og legger ned tid og ressurser på å presentere seg på en profesjonell måte. Dette kan bidra til å øke tilliten til bedriften, slik at de utlyste stillingene blir mer attraktive å søke. 

Alt i alt kan en redigert rekrutteringsvideo være et nyttig verktøy for å tiltrekke seg de beste kandidatene, formidle bedriften på en attraktiv måte og øke merkevaren til bedriften. 

Steady Catch har produsert flere rekrutteringsvideoer for Sykehuset Telemark. Over ser du et eksempel på en rekrutteringsvideo.

Noen linker med flere eksempler og mer informasjon:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.