Scroll Top
Hvordan heve kvaliteten på bilder med profesjonelt fotokamera?

«Et bilde sier mer enn tusen ord» sies det stadig, og vi mener frasen stemmer. Et bilde vekker interesse, engasjerer, trigger call to action, provoserer eller gleder.

I dagens digitale markedsføring, og på privaten, blir mobiltelefonen hyppig benyttet som fotokamera. Den er lett tilgjengelig og kan ta ulike type bilder med diverse filtre, modus, presets og effekter. Mobiltelefonen har sine fordeler, men tas det kun bilder med mobiltelefon, kan markedsføringen i din bedrift, klubb, lag eller forening bli visuelt ensidig og tamt.

For å variere, ta unike fotografier, formidle kvalitet, riktig stemning, gjengi bedre lys og farger da er fotokameraet et nyttig verktøy. Fotografier med gjennomtenkt komposisjon, ide og story kan formidle ønsket inntrykk.

Ved å bruke blits og stativer vil kvaliteten på bildene som tas øke betraktelig. Etterarbeidet med bildene vil sette prikken over i-en, og gi bildene det lille ekstra.

Et godt fotoresultat vil heve inntrykket og kan bidra til å selge mer produkter, sanke inn flere medlemmer, formidle seriøsitet eller vekke begeistring.

Det er på forhånd viktig å innhente mest mulig informasjon om formålet med fotografiene, sammenhengen de skal benyttes, verdier og annen relevant informasjon. Planlegging og god kommunikasjon før, under og etter er avgjørende. Vi tar oss av jobben slik at du kan bruke mest mulig tid på det du er best på.

Fotografiene vi tar er annerledes, men samtidig kommersielle og gjenkjennelige. Vi samarbeider med deg før, under og etter fotograferingen.

Vi er opptatt av lyssetting for å gi fotografiene mer variasjon og særpreg. Dette er en av de viktige tingene som skiller oss ut. I tillegg så er vi nøye med det tekniske arbeidet. At dere får høyest mulig kvalitet plassert på riktig sted, best mulig oppløsning og format som passer bruken. Dette oppnås med oppfølging i ettertid.

Har du spørsmål eller ønsker ett møte om potensielt samarbeid? Ta kontakt og vi hjelper deg!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.